Лъки - малкият, но прекрасен кът на красивата ни родна България

Общината - програми и бъдеще

Връзки

Министерства

Агенции

Асоциации

Неправителствени организации

Сдружения

Сградата на общината

Да мислим за бъдещето

Годините минават неусетно и докато се усетим живота ни минава в житейски грижи и тревоги. Ако се обърнем назад и погледнем какво сме оставили след себе си искам да останем доволни от това, което ще видим. Затова мисля, че е важно да работим заедно за доброто на всички ни. Трябва администрацията с помощта на гражданите, младите, инициативни хора да работят заедно за подготвянето на проекти, визия и решения за проблемите на града и общината. Трябва да се възползваме максимално от програмите на държавните и европейски агенции и институции, за подобряване на живота ни тук и сега - по-добра среда за живот, повече възможности, по-щастлив живот. В тази връзка Общинска администрация - град Лъки, се старае да се възползва от всички възможности за финансиране на проекти по програмите на Европейския съюз.

Програми

„Общинска програма за опазване на околната среда на община Лъки“

За повече информация: Ваня Куцева - сектор „Опазване на околната среда“, obshtinalaki@abv.bg, тел.: 03052/22 55, както и интернет страницата на проект „Родопи“: http://www.undp.bg/projects.php?id=997&lang=bg

Европейско бъдеще

Обичам много своя град. Надявам се бъдещето да донесе само хубави неща на хората, които живеят тук. Надявам се и членството ни в Европейкия съюз да се отрази ползотворно на града и на хората. Да започнем да мислим един за друг, за чистотата, за красотата и как да я запазим за бъдещите поколения. Мисля, че ако се обединим с една обща цел - да живеем по-добре тук и сега, ще можем да се преборим с трудностите и да създадем нещо, което ще ни направи щастливи.

Designed and powered by ©2007 Vladimir Medev