Лъки - малкият, но прекрасен кът на красивата ни родна България

Карти

В този раздел ще намерите карти на общината, града и екопътеките. В момента работим, за да направим липсващите и да подобрим качеството на направените вече карти, така че имайте търпение и ни простете за неудобството. Надяваме се да успеем да подготвим и различни други карти, като карти на параклисите и църквите в общината, карти на различни интересни маршрути и т.н. Имаме волята за това, остава само да намерим време и сили в отруденото ни ежедневие, за да го направим.

Ако нещо в картите не ви е ясно или имате въпроси по тяхното съдържание можете да ни пишете или да потърсите връзка с нас чрез страницата контакти.

Надяваме се скоро да можем да Ви предоставим възможността да изтеглите и принтирате интересуващите ви карти, които да са ви от полза при вашето пътешествие.

Тъй като вече GPS устройствата навлязоха масово в живота ни и има хора, които разполагат с такива, имаме намерението скоро да Ви предоставим GPS координати на някои по-интересни и важни обекти, така че когато тръгнете на поход, да можете по-лесно да следвате маршрута си и да не пропуснете нещо интересно.

Картите в раздела са подготвени от Владимир Медев.

 

За нас | Карта на сайта | Правила за ползване | За контакти | © 2007 Владимир Медев
Designed and powered by ©2007 Vladimir Medev