Лъки - малкият, но прекрасен кът на красивата ни родна България

Начало - Добре дошли в Лъки и Родопите!

Ако обичате красивите места?

Ако обичате да пътувате?

Ако обичате да се наслаждавате на прекрасната родопска кухня?

Ако обичате да се смеете на невероятни истории, вдъхновени от самия живот?

Значи трябва да дойдете тук и да опитате от всичко това и от още много неща.

Този сайт е създаден с цел да популяризира и представи на широк кръг от хора красотата на природата, забележителностите и живота в Община Лъки.

Важно: Скъпи приятели, родители, деца, гости на града и общиината ако срещнете някъде снимка, на която присъствате и желаете тя да бъде премахната от галерията ни, моля Ви пишете ни и ще го сторим, възможно най-скоро. На тези, които се видят на някоя снимка и искат да я получат, отново да ни пишат и ще намерим вариант, за да Ви я пратим.

Благодарности

Благодаря сърдечно на всички приятели, които се включиха в разработването на този сайт. Без тях той нямаше да е факт. Благодаря и на всички хора, институции и организации, които ни подкрепиха в това начинание. Надявам се делото ни да е полезно за много хора и да спомогне за развитието и опознаването на Родопите от страна на всички сънародници и чужденци, решили да се докоснат до магията на Родопа планина..

Списък на източниците, от които почерпихме информацията за този сайт и хората, които ни помогнаха, за да я съберем>>>>> Източници на информация

За нас | Карта на сайта | Правила за ползване | За контакти | © 2007 - 2012 Владимир Медев
Designed by ©2007-2012 Vladimir Medev