Лъки - малкият, но прекрасен кът на красивата ни родна България

Галерия - друго си е да видиш, не само да чуеш

За да не бъдем голословни, Ви предлагаме нашата галерия от снимки, показващи различни празници, събития, разходки, забележителности или ежедневния живот на хората от град Лъки и околните села, заедно с красиви гледки от вълшебните места в този край на България.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поради ограничеността на нашите ресурси, поместването на голям снимков материал в сайта е невъзможно, затова създадохме външна галерия, която може да бъде разгледана след пренасочване от сайта.

Простете на нас авторите, че сме поместили снимки предимно на нас и наши близки, но такива са в момента нашите възможности, а и така няма как да ни се сърдят, че показваме някой. Но пък можем да ви уверим, че те всички са страхотни, в което ще се убедите сами, след като разгледате албумите ни.

Важно: Скъпи приятели, родители, деца, ако срещнете някъде снимка, на която присъствате и желаете тя да бъде премахната от галерията ни, моля Ви пишете ни и ще го сторим, възможно най-скоро. На тези, които се видят на някоя снимка и искат да я получат, отново да ни пишат и ще намерим вариант, за да ги Ви я пратим.

Така, че Ви пожелаваме приятни мигове със снимките от нашата галерия и нека пътуването да започне като натиснете тук: Галерия.

Другия начин е да напишете в полето на вашия браузър следния адрес: http://www.picasaweb.google.com/vladimidev

И така, насладете се на красивите места, веселите хора и всичко останало и ни разгледайте - това сме ние.

За нас | Карта на сайта | Правила за ползване | За контакти | © 2007 Владимир Медев
Designed and powered by ©2007 Vladimir Medev