Лъки - малкият, но прекрасен кът на красивата ни родна България

За авторите или няколко луди глави

Владимир Медев е главен виновник за сайта, който посетихте.

Той за себе си:

Роден съм в град Пазарджик през една неделя на 1 август 1982 г. в 14:40 часа. До 4-и клас живях в с.Аврен, обл.Кърджали, на границата с Гърция. От този край на България е баща ми. През 1994 г. се преместихме да живеем в гр. Лъки, обл.Пловдив, където съм и до сега със семейството си. Майка ми се казва Румяна и е детска учителка. Именно нейния род е от Лъки. Баща ми се казва Олег и е лекар. Имам един брат, който е студент в Технически университет - Пловдив. Името му е Адриан.
Средното си образование завърших в СОУ „Христо Ботев" гр.Лъки. През 2001 г. кандидатствах като повечето завършили абитюренти във висшите училища на България. Приеха ме специалност Геодезия  в Университета по архитектура, строителство и геодезия - гр. София. И така след 5 годишно следване се дипломирах успешно и започнах работа във фирма „Геостандарт“ ООД, за което съм безкрайно благодарен на нейните собственици Тодор Тодоров и Стефан Георгиев, които ми подадоха ръка.  В тази фирма останах да работя до май 2010 г., когато жетейския ми път смени своята посока. Воден от много причини - икономически, социални, лични и патриотични аз се завърнах у дома при семейството си и от 17 юни започнах работа в Общинската администрация - град Лъки на длъжност „гл.спец. УТКР“, за което благодаря на Кмета на Община Лъки - инж. Красимир Манов, който повярва в мен.
Зодия лъв съм. Определено съм голям романтик и все още чакам моята голяма любов. Обичам да гледам филми и да слушам музика. Военната история определено ми е хоби и прекарвам доста време в интернет пространството, за да попълвам моите познания в тази сфера.
Дълбоко вярвам в Бог и чета Библията, винаги когато имам възможност, за да Го опозная по-добре. Всеки, които иска да си говорим на духовни теми е добре дошъл и искрено ще се радвам да споделя моята вяра с него:).
И ако някой от Вас иска да си поговорим на каквото и да е тема, аз съм отворен за диалог. Можете да се свържете с мен по начините описани в страницата контакти.

Надявам се да съм ви описал моята скромна личност поне образно. За начините да се свържете с мен вижте тук.

Адриан Медев е автор на снимките от Борово и Кръстова гора, както и на статията за еко пътеките.

Той за себе си:

За мен беше удоволствие да прекарам един ден из околностите на село Борово и да запечатам красотата на Родопите. Надявам се снимките да ви харесат и да ви накарат да почувствате това, което почувствах аз, когато ги правих.

 

Тук може да бъде и вашата снимка, пишете ни, пращайте снимки, мнения и каквото се сетите, ние ви очакваме!

 

 

 

Designed and powered by ©2007 Vladimir Medev